VIKTIGT MEDDELANDE TILL ALLA LOCKAL FÖRENINGAR

VIKTIGT MEDDELANDE

För några månader sedan, beslutade regeringen att ta bort det årliga stödet till riksförbund som hade sin huvudverksamhet baserat på etnisk bakgrund. Som ni vet har riksförbundet och många lokalföreningars verksamhet har varit beroende av detta årliga bidrag och vi har uttryckt detta i våra årliga redovisningar av riksförbundets verksamhet hos MCUF.

Nu när vi inte längre får stödet från MCUF, kan vi tyvärr inte arrangera lika många aktiviteter som vi brukade göra. Vi ska naturligtvis göra vårt yttersta för att undvika avvecklingen och riksförbundet och de lokala föreningarna men våra aktiviteter framöver kommer  att vara ytterst begränsade.

Vi hoppas naturligtvis på en ändring av detta beslut från myndigheterna och i fall MCUF återigen beviljar vårt riksförbund årlig bidrag, kommer vi återuppta våta regelbundna aktiviteter.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*