Stor Sommarfestival i Vidingsjö-motionscenter i Linköping

‎‏Den 5 augusti 2023 samlades ett antal medlemmar i Kurdiska Unionen, Giareng föreningen och Demokratiska Kvinnoförbundet i Vidingsjös motionscentrum i Linköping under flera stora tält och genomförde sedan ett program.
‎‏Kvinnoförbundet samlade hundratals av sina medlemmar och höll ett seminarium riktat för juridiska frågor, lika rättigheter, familjerätt, hur man använder advokater och domstolar samt vad åklagare och polisen har för roll i det svenska rättssystemet. Flera andra deltog i panelen genom att ställa frågor.
‎‏Kurdiska unionen och Giarengs förening diskuterade sitt framtida arbete och hur man kan samarbeta och förstå arbetet och aktiviteterna.
Festivalen avslutades med sånger, musik och dans.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*