Vi firar den svenska nationaldagen

Vi firar den svenska nationaldagen
Idag den 6:e juni är Sveriges nationaldag, den kallas också svenska flaggans dag. Det är brukligt att många kommuner ordnar någon sorts firande. På senare år har man börjat bjuda in de som har under året blivit svenska medborgare till stadshuset för att fira både nationaldagen och medborgarskapet.
Vi uppmanar alla våra medlemmar att i möjligaste mån delta i firandena av den svenska nationaldagen. I detta sammanhang är det viktigt att ta med barnen och se till att denna dag blir en minnesvärd dag för dem.
Till sist vill vi gratulera er kära medlemmar och alla svenska folket. Må vårt vackra land förbli ett framgångsrikt land och må gud bevara det från krig och katastrofer.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*