Svensk-kurdista riksförbundet höll sitt årsmöte

Lördagen den 28:e maj 2022, höll Svensk-kurdiska riksförbundet sitt årsmöte.

Efter införandet av covid-19 pandemins restriktioner, var detta första årsmöte som hölls fysiskt.

Mötet hölls i staden Västerås och till mötet hade kommit representanter från lokalföreningarna. Eftersom några representanter inte kunde delta fysiskt, sändes mötet över Zoom för att möjliggöra deltagandet för alla som hade rätt att delta.

Mötets dagordning som utstakats i Stadgarna inbegrep bland annat förra årets aktivitet och ekonomiska rapporter, fråga om ansvarsfrihet till sittande styrelsen, val av ny styrelse och godkännande av kommande verksamhetsårets aktiviteter. Mötet avslutades efter några timmars intensivt arbete.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*