Styrelsemöte för (Svensk-kurdiska riksförbundet i Sverige) i Västerås

Styrelsemöte för (Svensk-kurdiska riksförbundet i Sverige) i Västerås

Den 4 mars 2023 sammanträdde styrelsen för Svensk-kurdiska riksförbundet i Sverige för att genomföra det årliga mötet.

I detta möte presenterade Abubakr Dimasi, ordförande för Svensk-kurdiska riksförbundet i Sverige en kort rapport om de tidigare genomförda arbetena. Han pratade sedan om planerna inför den 8 mars, Newroz och medlemmarnas utflykter under sommarsemestern.

Sedan diskuterades det även att vi ska uppmuntra de elever som är medlemmar i våra föreningar och tar examen i år, detta för att försöka ge fler möjligheter till de barn som behöver lära sig sitt modersmål. Dessutom planerar vi att anordna en kurs om filmtagning, fotografering och redigering för 10 personer.

Svensk-kurdiska riksförbundet i Sverige

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*