Nyårshälsning från styrelsen Med anledning av det stundande nyårshelgen

Nyårshälsning från styrelsen Med anledning av det stundande nyårshelgen, vill vi med detta meddelande önska er ett riktigt gått nytt år. Samtidigt önskar vi er härliga stunder med era nära och kära och hoppas att det nya året ska föra med sig lycka och välgång till er och era nära och kära.

2021 var ur flera hänseenden ett märkligt år. Vi började året med hopp om att Covid-19 pandemin skulle äntligen lätta och vi skulle återgå till det normala. I Somras såg läget ljust ut och flera av lokalföreningarna började med att arrangera aktiviteter där medlemmarna kunde träffas.

Allt sedan utbrottet av Omikron varianten av Coronaviruset, har vi översköljts av nyheter om ökande antal smittade i olika länder och återinförandet av restriktioner, som i Sverige så sent som i slutet av september hade hävts.

Det faktum att majoriteten av de som smittats och behövt söka sjukvård är de ovaccinerade, tyder det på vikten av att vaccinera sig.

Såsom vi tidigare har påpekat, vill vi återigen uppmana er alla att vaccinera er samt att iaktta Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Det återinförda restriktionerna betyder också att vi måste vänta med de planerade aktiviteter som innebär att många medlemmar ska träffas. Vi hoppas på bättre tider nästa år. Styrelsen för Svensk-kurdiska riksförbundet

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*