Webbmöte i nytt år för att utvärdera förbundets aktiviteter

Lördagen den 12 februari 2022 styrelsen för Svensk-kurdiska riksförbundet har haft sitt andra webbmöte i nytt år för att utvärdera förbundets aktiviteter och föreningslivet efter upphävanden av restriktionerna i Sverige.
Riksförbundets ledningsmöte har präglats av glädje över att restriktionerna mot covid-19 skall tas bort.
Vi är superglada och det känns bra att restriktionerna i Sverige lyfts den 9 februari fick alla våra medlemmar att jubla på riktig.
Det har varit två märkliga och tuffa år för hela omvärlden och för Sverige. föreningslivet har haft det värsta i sin historia. Vi är en av de hårdast drabbade, eftersom vi ej kunde samlas och ha fysiskt möte.
Mötet beslutade att riksförbundet skall hjälpa föreningar som är medlem i vårt förbund att komma tillbaka till det normala livet och kunna planera fysiska aktiviteter i form av stora högtidsfirande, kultur, agremang utflykter, besök resor, mm.
Förbundet önskar ett smittfritt år och friskt samhälle för omvärlden och Sverige.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*