ONLINE KURS i 2022

Vill du lära dig hur man kan skapa ett medieprojekt där ljud och bild ska ingå? Vill du lägga till häftiga effekter till dina videosnutt och filmer?  Vill du lära dig att använda olika filter för att skapa professionella bilder? Vill du lära dig grunderna av ljud behandling?

Då ska du anmäla dig till vår online kurs om film och ljudredigering. Vi kommer att använda program som Pinnacle Studio, Corel video studio och Adobe Audition.

Kursen hålls online via TEAMS. Kursen tar totalt 20 timmar, fördelade på 10 tillfällen á 2 timmar per tillfälle. Kursen kostar 2000 kronor per deltagare, men Svensk-kurdiska Riksförbundet betalar kostnaden om antalet deltagare uppgår till 15 personer.

Start: 2022-02-05

Lördagar: 15:00-17:00

Efter kursen kommer du kunna skapa din berättelse i video och dela den med andra.

Kursledare: Simko Amin Sardashti

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*